Mange kan huske den hyggelige stemning, der var hos den Gamle Købmand.

Her var der tid til at snakke om varerne, om vejret og om hvad der ellers skete i hverdagen.

Den stemning kan du genskabe i din forretning med en Heritage butiksdisk. Heritage serien, der også består af høje, flotte reoler, en markedvogn og A-skilte, kan byde på 2 flotte butiksdiske, der ligefrem oser af gammeldags hygge.
Heritage butiksdisk med aftagelig zinktop - MQSS50199-50
På billedet ser du en disk med skuffer og et lille skab. Hvis du er til lange hylder, kan vi også leverer en disk med det. Uanset hvilken Heritage butiksdisk, du ønsker dig, kan du supplere den med en zinktop, så du kan lange vådvarer, kød, frugt og grønt over disken også.

Hos ManneQ.com kan du bestille dine Heritage møbler og få dem leverer stort set fra dag til dag.

Vil du have en rolig og rustik stemning i din forretning, vælger du naturligvis en Heritage butiksdisk.